tag:blogger.com,1999:blog-7227873183912035913.post609921429726259487..comments2023-04-27T14:50:16.784+03:00Comments on VEGANKITTY.NET: Nokkostofumuhennos ohralla ja kurkkuraidallaUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7227873183912035913.post-56189163811603425172011-05-18T06:35:23.145+03:002011-05-18T06:35:23.145+03:00Mä en olekaan tiennyt tota juustokuminahommaa, vaa...Mä en olekaan tiennyt tota juustokuminahommaa, vaan oon ihan vaan kuminaa lykkiny sekaan. Et kiitos tosiaan tiedosta! Eipä näinkään pahaa ole tullut, mutta pitääpä kokeilla myös juustokuminalla :) Jugurtit ja muuthan on ihan makuasia. Itse oon vaan kaivannut jo pidempään tuollaista oikeesti hapanta jugua. Oon kanssa kokeillu erilaisia pähkinäjugurtteja tehdä itse, mutta vielä en oo ollu tarpeeks tyytyväinen lopputulokseen. Pitääkin jatkaa kokeiluja niiden suhteen.Pia Arvelinhttps://www.blogger.com/profile/14951319879689189398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227873183912035913.post-35628443227658545582011-05-16T14:17:15.249+03:002011-05-16T14:17:15.249+03:00Heh, itsekin olen tehnyt palak paneeria juuri noin...Heh, itsekin olen tehnyt palak paneeria juuri noin, eli tofua ja nokkosta. :-> Mutta kyllähän intialaisetkin käyttävät pinaatin lisäksi noissa vihervihannesruoissa erilaisia vihreitä.<br /><br />Kuminalla tarkoitat varmaankin juustokuminaa? Moni ruokasivustokin käyttää virheellisesti termiä kumina, mutta cumin on suomeksi juustokumina (kumina on englanniksi caraway) eikä intialaisessa ruoassa tietääkseni käytetä kuminaa...<br /><br />Itse tykkään raidasta nimenomaan niin, että se on tehty hyvin vähähappoisesta jugurtista. Rainbow'n soijamaidosta sai (silloin käyttämälläni bakteerikannalla) tehtyä juuri sellaista jugurttia: erittäin paksua, mutta käytännössä hapotonta (siinä missä Alprosta tuli samoilla bakteereilla hapanta lirua). Huonona puolena tämä jugurtti säilyi hapottomuutensa takia vain 1-2 vrk. :-/Maija Haavistohttp://www.vegventures.comnoreply@blogger.com