Edullisesta sekä runsaasti kivennäisaineita ja vitamiineja sisältävästä kotimaisesta punajuuresta saa helposti herkullisen pastakastikkeen.
1/2 kg punajuuria
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 dl tummaa soijarouhetta
noin 2 dl kasviskermaa
1 tl merisuolaa
mustapippuria myllystä
rypsiöljyä kasvisten kuullottamiseen
oluthiivahiutaleita annosten päälle ripoteltavaksi
Kuori ja raasta raa'at punajuuret. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota punajuuria ja sipuleita öljyssä noin viiden minuutin ajan. Lisää joukkoon soijarouhe, kasviskerma, suola ja pippuri. Anna hautua kannen alla noin kymmenen minuutin ajan. Tarjoile al dente -keitetyn pastan ja oluthiivahiutaleiden kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti