noin 250 g pastaa
500 g tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
2 punaista chiliä
3 valkosipulinkynttä
1/2 merisuolaa
mustapippuria myllystä
kylmäpuristettua oliiviöljyä
oluthiivahiutaleita
(basilikan lehtiä koristeeksi)
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna chilit. Mikäli haluat ruuasta miedompaa, poista chilien siemenet ennen hienontamista. Kuullota chiliä ja valkosipulia öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Anna kastikkeen porista matalalla lämmöllä 10-20 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta kastikkeen kypsyessä. Kaada keitinvesi pois ja sekoita pasta kastikkeen sekaan. Ripottele annosten päälle oluthiivahiutaleita ja basilikan lehtiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti