maanantai 13. syyskuuta 2010

Kookos-kaurapallerot

Enää kaksi viikkoa! Silloin mun ois tarkotus olla muuttanut uuteen kotiini, jossa pitäis olla sillon upouusi keittiöni! Nyt koittaakin viimeiset hetket tyhjentää keittiön kaappeja syömällä - pakkaaminen kun ei ole munkaan lempipuuhaani. Syyskuu on tuonut elämääni muutakin jännää. Vähän yli viikko sitten muutti luokseni koiruus Wilma. Hauva tuli Viipurin koirat ry:n kautta, mutta on asunut jo jonkin aikaa Suomessa. Wilma on onnekseni melko tottelevainen ja täysin sisäsiisti. Energiaa tällä kaverilla kyllä riittää; muutaman tunnin lenkit eivät tunnu pahemmin neitiä väsyttävän.


Aloitin myös arabian opiskelun. Ei se ihan helppoa ole, etenkin vieraat äänteet tuottavat työtä. Seuraavan vuoden ajan on kuitenkin tarkoitus istua arabian oppitunneilla kahdeksan tuntia viikossa, sekä toki työskennellä myös itsenäisesti. Eli ehkä mä ens kesänä osaan sanoa jotain :) (Ylläoleva tekstikatkelma on YK:n ihmisoikeusjulistuksen 1. artikla)

Ja sitten sitä ruokakaapin tyhjentämistä. Tein kookos-kaurapalleroita suoraan Kasviskasarin ohjeella. Juuri sopivaa comfort foodia kaiken kiireen keskelle.


50 g margariinia sulatettuna
2 dl kaurahiutaleita
1 1/2 dl kookoshiutaleita
3/4 dl sokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria

Kaada noin 1/2 dl kookoshiutaleita odottamaan lautaselle. Sekoita lopun ainesosat sulatetun margariinin joukkoon. Pyörittele kastelluilla käsillä massasta palleroita. Kierittele ne kookoshiutaleissa ja laita viileään kovettumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti