torstai 28. huhtikuuta 2011

Vegan Kitty täyttää vuoden!

Huomenna tulee täyteen ensimmäisen vuoteni ruokabloggaamista. Homma on ollut erittäin antoisaa monella tavalla. On tullut tutustuttua ihmisiin, blogeihin ja ruokiin, joista en muuten olisi kuullutkaan. Ihan huippuporukkaa nämä tietämäni vegaanibloggarit! Ruohonjuuritasolta ruokakulttuurinmuutoskin lähtee :)

Näin juhlapäivän kunniaksi julkaisen omia kyökkimokiani vuoden varrelta. Saa nauraa.


Ehkä yleisin ongelma on, että kulinaristisesti onnistunut ruoka ei ole sitä esteettisessä mielessä. Niin esimerkiksi nämä cannellonit.






Toisinaan ongelma on ulkonäön lisäksi myös maussa. Kiltti ystäväni otti kaksi jopa kaksi haukkua tällaista vihreä tee -leivosta, mutta enempään ei hänkään pystynyt. Tällä kertaa opin käyttämään eksoottisia raaka-aineita ensikokeiluilla kohtuullisissa määrin.






Toisinaan reseptit eivät vain toimi. Perunagnochhit - ei kai niiden kuulu olla limaisen jauhoisen ällöjä?






Ihan nättejä pestosieniä kuvassa, mutta kuka ilkimys myrkytti ne suolalla?






Uppopaistamistakin piti alkuun vähän harjoitella...






...eivätkä ne vanukkaatkaan jähmettyneet ensimmäisellä kerralla :o






Kaikesta huolimatta nämä olivat oikeasti tosi hyvän makuisia!






Jos soppa menee pieleen kelvannee se silti koiralle...






...ja rotille <3


Kiitokset kaikille lukijoille, jatketaan vegeilyä!

ps. Tämä on myös sadas postaukseni!

5 kommenttia:

  1. Cenellonit noin niinkun ideana on mielestäni ihan älytön, miksi se täyte pitää tunkea sinne putkeen? :D Kerran tein ja hermot meni.

    Onnea blogisynttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea!

    Aivan ihana rottapesue sinulla. :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut täältäkin :) Ihania pieleen menneitä kohtauksia!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut vielä minunkin puolesta! :)

    Mä oon tehny pari kertaa pinaattignoccheja, ja ne ainakin oli hyviä. :O (Ohje mun blogissa: http://keittiojapuutarha.blogspot.com/2009/05/vihreat-gnocchit-ja-pahkinakastike.html)

    Mutta vanukkaitten kanssa menee kyllä hermot, ilmeisesti paistoaika on oikeesti jotain kaks tuntia. Kattilassa tulee nopeemmin. :)

    VastaaPoista