Näin juhlapäivän kunniaksi julkaisen omia kyökkimokiani vuoden varrelta. Saa nauraa.
Ehkä yleisin ongelma on, että kulinaristisesti onnistunut ruoka ei ole sitä esteettisessä mielessä. Niin esimerkiksi nämä cannellonit.
Toisinaan ongelma on ulkonäön lisäksi myös maussa. Kiltti ystäväni otti kaksi jopa kaksi haukkua tällaista vihreä tee -leivosta, mutta enempään ei hänkään pystynyt. Tällä kertaa opin käyttämään eksoottisia raaka-aineita ensikokeiluilla kohtuullisissa määrin.
Toisinaan reseptit eivät vain toimi. Perunagnochhit - ei kai niiden kuulu olla limaisen jauhoisen ällöjä?
Ihan nättejä pestosieniä kuvassa, mutta kuka ilkimys myrkytti ne suolalla?
...eivätkä ne vanukkaatkaan jähmettyneet ensimmäisellä kerralla :o
Jos soppa menee pieleen kelvannee se silti koiralle...
...ja rotille <3
Kiitokset kaikille lukijoille, jatketaan vegeilyä!
ps. Tämä on myös sadas postaukseni!
Cenellonit noin niinkun ideana on mielestäni ihan älytön, miksi se täyte pitää tunkea sinne putkeen? :D Kerran tein ja hermot meni.
VastaaPoistaOnnea blogisynttäreiden johdosta!
Paljon onnea!
VastaaPoistaAivan ihana rottapesue sinulla. :)
Kiitokset onnitteluista :)
VastaaPoistaOnnittelut täältäkin :) Ihania pieleen menneitä kohtauksia!
VastaaPoistaOnnittelut vielä minunkin puolesta! :)
VastaaPoistaMä oon tehny pari kertaa pinaattignoccheja, ja ne ainakin oli hyviä. :O (Ohje mun blogissa: http://keittiojapuutarha.blogspot.com/2009/05/vihreat-gnocchit-ja-pahkinakastike.html)
Mutta vanukkaitten kanssa menee kyllä hermot, ilmeisesti paistoaika on oikeesti jotain kaks tuntia. Kattilassa tulee nopeemmin. :)