1/2 l raparperin varsia sentin viipaleina
2 banaania
100 g margariinia
1 1/2 dl tummaa ruokosokeria
3 dl kaurahiutaleita
Huuhtele raparperit ja kuori tarvittaessa (jos näyttävät epäsiisteiltä). Viipaloi raparperit noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Voitele uuni/mikrovuoka. Levitä raparperit vuoan pohjalle. Viipaloi raparperiviipaleiden päälle banaanit tasaiseksi kerrokseksi. Sulata margariinia pieni hetki mikrossa, ei aivan sulaksi. Sekoita margariinin joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet, ja levitä seos banaanien päälle. Paista mikrossa täydellä teholla 10 minuutin ajan tai uunissa 200 asteessa reilut 20 minuuttia. Tarjoile kaurapohjaisen vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.
Hei! löysin vasta nyt blogisi ja täällähän on vaikka mitä kivaa! Jään ehdottomasti lueskelemaan! ensitöikseni selasin läpi kaikki ''makeat leivonnaiset'' ja totesin että kyllä tämä on todellakin seuraamisen arvoinen blogi ;)!!
VastaaPoista