lauantai 5. kesäkuuta 2010

Korvapuustit

Kaverilla oli tuparit :) Viemisiksi vasta paistettuja korvapuusteja pakattuna Punaisen ristin kestohedelmäpussiin. Kuvasta tuli näemmä aika susiruma; liian kylmät sävyt eikä puustikaan muotoilultaan ihan perfecto. Onneksi maku oli kuitenkin korvapuustimaisen herkullinen.



2 1/2 dl soijamaitoa
1 pussi kuivahiivaa
1/2 tl suolaa
1 rkl kaardemummaa
1 dl sokeria
100 g margariinia sulatettuna
n. 7 dl vehnäjauhoja

täyte:
margariinia
sokeria
kanelia

voiteluun soijamaitoa
koristeluun raesokeria

Lämmitä soijamaito esimerkiksi mikrossa käden lämpöiseksi. Lisää hiiva, suola, kaardemumma ja sokeri. Sekoita. Vaivaa jauhot sekaan vähän kerrallaan. Lisää vaivaamisen loppupuolella margariini. Anna taikinan nousta kulhossa kankaan alla noin 1 tunti. Kaulitse taikina jauhotetulla alustalla levyksi. Voitele margariinilla. Ripottele päälle reilusti kanelia ja sokeria. Pyöritä levy pitkoksi ja leikkaa pulliksi. Anna pullien nousta noin 15 minuuttia kankaan alla. Voitele soijamaidolla ja koristele raesokerilla. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia kunnes pullat ovat kypsiä. Paistoaika vaihtelee pullien koon mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti