sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Valkosipulia ja kiinankaalia

Tämä on oivallinen ja vaivaton välipala yhdelle tai alkuruoka kahdelle syöjälle. Ruokalajin kiinalainen nimi tarkoittaa valkoista jadea. Ohjeen löysin Jin Guihongingin ja Li Songchunin insipiroivasta keittokirjasta Liu Xiang - Kiinalaista ruokaa suomalaisessa keittiössä 2.


300 g kiinankaalia
3 valkosipulinkynttä
1/2 tl suolaa
maapähkinäöljyä paistamiseen

Pilko kiinankaali ja viipaloi valkosipulin kynnet. Lämmitä paistinpannulla öljy ja hauduta siinä valkosipulia hetken aikaa. Lisää kiinankaali ja paista muutama minuutti koko ajan käännellen. Mausta suolalla. Varo, ettei kaali pääse palamaan. Tarjoile kuumana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti