maanantai 5. heinäkuuta 2010

Pastaa ja papuja korianteripestolla

Tein tänään hiukan tavallisesta poikkeavan pestokastikkeen korianterista ja manteleista. Pakastimesta löysin rasiallisen valmiiksi keitettyjä vihreitä papuja. Koska useat pavut tarvitsevat pitkähkön keittoajan, kannattaa niitä keittää kerralla reilu satsi ja pakastaa annosrasioihin.

Pahoittelut kuvan sumeudesta. Taisi olla aika nälkä, kun ei malttanut kuvaamiseen keskittyä.


Korianteripesto

1 ruukku korianteria
1 dl mantelilastuja
4 pientä valkosipulin kynttä
1/2 tl suolaa
1/2 dl oluthiivahiutaleita
1 dl oliiviöljyä

pastaa
keitettyjä papuja

Valmista pesto soseuttamalla kaikki ainekset esimerkiksi sauvasekoittimella. Keitä pasta suolatussa vedessä. Lisää pavut mukaan paria minuuttia ennen pastan valmistumista, jolloin ne ehtivät juuri lämmetä. Kaada pastasta ja pavuista vesi pois ja sekoita pesto sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti