tiistai 3. elokuuta 2010

Paistettua tofua lämpimällä porkkanaraastepedillä

Teki mieli jotain helppoa, nopeaa ja herkullista. Jääkaapista löytyi kilo porkkanoita ja paketti kylmäsavutofua. Ei muuta kuin vähän öljyä ja mausteita - ja johan on hyvää!


suunnilleen kaksi annosta:

1 kg porkkanoita
3 valkosipulin kynttä
parin sentin pätkä tuoretta inkivääriä
1 tl merisuolaa
1 paketti (270 g) kylmäsavutofua
kylmäpuristettua rypsiöljyä paistamiseen

Kuori ja pilko valkosipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori porkkanat tarvittaessa ja raasta ne. Leikkaa tofukimpale neljäksi ohueksi viipaleeksi. Kuumenna öljyä kattilassa ja paistinpannulla. Paista kattilassa öljyssä valkosipulia ja inkivääriä. Lisää porkkanaraaste ja merisuola. Käytä sen verran öljyä, ettei porkkana pala pohjaan. Paista samaan aikaan paistinpannulla tofuviipaleet niin, että ne saavat reilusti väriä. Herkuttele! Pöytämausteena voit tarjota esimerkiksi paksua teryakikastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti