torstai 2. syyskuuta 2010

Tattikeitto

Sisko ja äiti kävivät viikonloppuna sienestämässä ja toivat mullekin läjän tatteja. Tein niistä tällaisen oikein tavanomaisen kermaisen tattikeiton. Maistui!


n. 1 l tatteja
n. 1/2 l vettä
1 kasvisliemikuutio
n. 1/2 dl margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl kasviskermaa (esim. kaurakermaa)
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Putsaa ja paloittele tatit. Kuullota tatin palasin margariinissa 5-10 minuutin ajan. Lisää vehnäjauhot ja ruskista niitä hetki. Lisää kylmä vesi ja anna sakeutua hetki. Mausta kasvisliemikuutiolla, suolalla ja pippurilla. Lisää kasviskerma ja anna hautua vielä hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti