keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Tattipasta

Sain taas kasan tatteja sienestäviltä lähisukulaisiltani. Tällä kertaa kehitin näistä tattipastan, josta tuli aivan laittoman herkullista. Oluthiivahiutaleiden juustoinen maku sopii tähän pastaan kuin räkä pikkupojan nenään.


noin 1 litra putsattuja ja paloiteltuja tatteja
4-5 valkosipulinkynttä
1 dl oluthiivahiutaleita
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
margariinia paistamiseen
5 dl (keittämätöntä) makaronia

Paista tatit ja valkosipulinkynnet reilussa määrässä margariinia. Keitä samalla makaroni. Mausta sienet suolalla ja pippurilla. Kaada pastasta vesi pois, ja kaada sienet pastan sekaan. Lisää oluthiivahiutaleet ja kääntele sekaisin.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä! Harmi että olen meidän taloudessa ainoa, joka yleensä suostuu syömään sieniä. :D

    VastaaPoista