maanantai 1. marraskuuta 2010

Hernerouhebolognese

Halusin kokeilla onnistuuko hernerouheessa tomaattipohjainen kastike; ja onnistuuhan se!


3 dl hernerouhetta
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1/2 kg tomaattimurskaa
70 g tomaattisosetta
1 dl ketsuppia
1 dl aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
1 tl suolaa
1 tl cayennepippuria
mustapippuria myllystä
kylmäpuristettua rypsiöljyä

Liota hernerouhetta yön yli. Kaada liotusvesi pois. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä hetken aikaa. Lisää hernerouhe ja aurinkokuivattu tomaatti. Lisää tarvittaessa öljyä ja jatka kypsentämistä muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattimurska, -sose ja ketsuppi sekä mausteen. Anna hautua noin 10 minuuttia matalalla lämmöllä. Tarjoile pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti