Juuri puhjenneet koivunlehdet tuovat vaihtelua ja virkeyttä pestoon, joka sopii niin pastakastikkeeksi kuin dippailuun. Koivun lehtien poiminnassa on huomioitava, ettei se kuulu jokamiehen oikeuksiin, vaan maanomistajalta on kysyttävä lupa.
2-3 dl uusia koivun lehtiä (tiiviiksi puristettuna)
2-3 dl basilikan lehtiä (1 ruukku)
1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
1/2 dl auringonkukan siemeniä
1/2 dl oluthiivahiutaleita
4 valkosipulinkynttä
1/2 suolaa
mustapippuria myllystä
Huuhtele ja valuta koivun lehdet. Kuori valkosipulinkynnet. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella.
lauantai 21. toukokuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Moikka!
VastaaPoistaHaluaisin kutsua sinut mukaan ensi vuoden Vegfesteille maistattamaan jotain haluamaasi herkkua.
En löytänyt sähköpostiosoitetta blogista, mutta jos yhtään kiinnostuit asiasta niin laita viestiä: pekka.vegfest (ät) gmail.com
Pekka