tiistai 26. heinäkuuta 2011

Mustikkavispipuuro

Metsät ovat nyt mustikoita pullollaan. Tämä on yksi suosikkiarkiresepteistäni tämän kotimaisen supermarjan hyödyntämiseen.


1/2 l mustikoita
1 l vettä
1 desi ruokosokeria (myös taloussokeri käy)
2 dl mannasuurimoita

Keitä mustikoita litrassa vettä noin kymmenisen minuuttia. Lisää sokeri ja mannasuurimot. Kiehauta koko ajan vatkaten. Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi. Tarjoile kylmän kasvismaidon kanssa.

3 kommenttia:

  1. Vispipuurot on kyllä huippuja! Just eilen tein pakkasen viimeisistä karviaisista vispistä :)

    VastaaPoista
  2. Hei, nyt tääkin haluis kokeilla karviaisvispiä! Jospa niitäkin kohta sais :)

    VastaaPoista
  3. Ooo, en ole tajunnutkaan, että mustikoita voi käyttää vispipuuroon. Tätä on kokeiltava!

    VastaaPoista