sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Ylpeää kesää!

Kesäkuu hurahti niin, että hyvä kun huomasi. Alotin kahdessa uudessa työpaikassa, joista ensimmäisessä tosin lopetin viikon jälkeen, kun sain oman alan töitä. Päädyin taas vaihtamaan kämppää. Asuntoprosessi vei aika paljon aikaa ja energiaa, mutta varsinainen muutto on tiedossa vasta elo-syyskuun vaihteessa. Sen jälkeen onkin tiedossa taas kerran täysi keittiöremontti ja muuta kivaa. Täytyy sanoa, etten ole ikinä nähnyt niin vanhoja keittiön koneita, kun uudessa kämpässä on. Talo on rakennettu 1967, ja keittiö on alkuperäisessä kunnossa :D Kun kaikki tällainen on vienyt aikani, on ruuanlaitto jäänyt minimiin. Olen laittanut pari kertaa viikossa valtavat annokset jotain perusmössöä, ja syönyt sitä sitten monta päivää. Näin saattaa kesä osittain jatkuakin. Yksi uusi ihastukseni on Vegetukusta saatava Finnsoyn tuhdit ja "lihaisat" soijasuikaleet.


Kerran tuli myös sushia värkättyä, mutta muiden kehuista huolimatta, en kovin innostunut. Levän hajusta tulee niin vahvasti kala mieleen, että meni vähän ruokahalut. Ehkä pitääkin seuraavaksi kokeilla jotain levätöntä sushia.


Ja sitten postauksen varsinaiseen otsikkoteemaan...


Osallistuin eilen ensimmäistä kertaa Suomessa Prideen. Olin kesällä 2009 New Yorkin Pridessa (joka tosin on suljettu kulkue, mutta me onnistuttiin sniikkaa mukaan <3 ) ja meininki aikas valtavaa. Silti olin tosi myönteisesti yllättynyt eilisestä väkimäärästä.  Lapsia tosin oli äärimmäisen vähän, sen ne taisivat viime vuoden kaasuiskulla saada aikaan.


Sää oli kaunis, ihmiset ilosia ja kyltit hienoja!


Kaiken kruunasivat perillä Kaisaniemen puistossa odottaneet sekä Vegemestan että Veganissimon kojut.


Jos lapset olikin tänä vuonna jätetty kotiin, niin nelijalkaiset olivat kyllä päässeet mukaan. Olen melko varma, että ylläolevassa kuvassa on kyseisen päivän onnellisimmat koirat :)

Hyvää kesää ihmiset <3

ps. ostin eilen jätskikoneen, jädeä siis lähiaikoina tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti