ennen uunia:
uunin jälkeen:
4 samankokoista punasipulia
4 valkosipulinkynttä
4 rkl margariinia
4 tl timjamia
merisuolaa
Levitä merisuolaa uunivuoan pohjalle ohueksi kerrokseksi. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Kuori punasipulit ja tee niihin kaksi pystyviiltoa niin, että ne kuitenkin pysyvät kasassa. Levitä sipuleita sormin, jolloin saat mausteet sisälle. Aseta punasipulit uunivuokaan ja mausta ne merisuolalla, valkosipulilla, margariinilla ja timjamilla. Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Oi, uunisipulit on kyllä parhautta! :)
VastaaPoistaEnpä ole keksinyt tällaisia ennen kokeillakaan, hyvä idea!
VastaaPoistaKuulostaa hyvältä. On ollut tarkoitus kehitellä jokin ruoka, jossa on joko uunissa paahdettua tai karamellisoitua punasipulia, mutta tämä kuulostaa sopivan yksinkertaiselta, mitä sitä turhaan mutkistelemaan. :->
VastaaPoista