1/2 kg parsakaalia
2 porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 purkkia Tofutin valkosipulituore"juustoa"
1 kasvisliemikuutio
7 1/2 dl vettä
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä kuullottamiseen
Aloita kuorimalla ja hienontamalla sipuli ja valkosipulinkynnet. Pilko porkkanat pieniksi paloiksi. Leikkaa parsakaalista kukinnot erilleen ja kuori ja hienonna varsi. Jos se on kovin puumainen eli kova, älä käytä sitä. Laita kattilaan reilu loraus oliiviöljyä, sipuli, valkosipuli, porkkana ja parsakaalin hienonnettu varsi. Kuullota kasviksia muutaman minuutin ajan, ja lisää sitten kasvisliemikuutio ja vesi. Anna kiehua muutaman minuutin ajan ja lisää sitten parsakaalin kukinnot. Kun kukinnot ovat kypsiä, soseuta kasvikset. Lisää Tofutti ja mustapippuri, ja sekoita tasaiseksi. Tarjoile.
moi,toivottavasti olet jo päässyt taudistasi eroon ja soppa alkanut maistumaan ilman ehkäiseviä mielikuvia..
VastaaPoista