sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tee-se-itse vegaaniroiskeläppä

Kai kaikki tietävät nuo kuuluisat suomalaiset einesmikropizzat? Tässä versiossa on samaa lähinnä alkuperäinen idea ja mikrossa kuumentaminen. Terveellisemmän version tästä saisi vaihtamalla vehnärieskan ruisleipään.

tässä ainekset:


Polarbröd uunirieskaa
kylmäsavutofua
aurinkonkuivattua tomaatti kuutioina
ananaspaloja
oluthiivahiutaleita

ja itse pizza:


Levitä pohjalle pesto ja lisää sitten muut täytteet paitsi oluthiivahiutaleet. Kuumenna mikrossa sopivan lämpimäksi ja ripottele oluthiivahiutaleet päälle. Nauti!

3 kommenttia:

 1. Ei vitsit, mikä resepti. Ihan huippu! :D

  VastaaPoista
 2. Heihou! Olet ensimmäinen vegaanibloggaaja jonka bongasin bloggerista :) Jos ei haittaa, lisään blogisi linkin sivuilleni? Itse pidän siis ravitsemusaiheista blogia, mutta toisesta näkökulmasta katsottuna: Analysoin ravitsemusasioita tieteen näkökulmasta, sillä opiskelen ravitsemustiedettä. Mutta kerään mielelläni myös hyviä ruokasivuja blogiini (ja köh.. itselleni), ja sinun on ehdottomasti yksi sellainen! :)

  Kiitos resepteistä, näitä täytyy joskus kokeilla käytännössä.

  Mukavaa vuodenalkua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Wooh, mahtava idea toi pizza! Mun on pitänyt jo jonkin aikaa pitää roskaruokailtamat johon toi sopis, vaikka ei varmasti ravitsemuksellisesti pääsekään esikuvansa roska-asteelle - ihan hyvä settihän tossa on.

  VastaaPoista