Bongasin Gogreenin kuivattujen valkoisten papujen paketista mielenkiintoisen pestoreseptin: huomattavasti perinteistä pestoa vähärasvaisemman ja proteiinipitoisemman. Noudatin muuten ohjetta, mutta vaihdon parmesaanin tilalle oluthiivahiutaleita. Tarjosin peston pastan kanssa.
Omaan makuuni tämä oli hieman mauton, mutta ongelma korjaantui lisättyäni annokseen uunikuivattuja tomaatteja. Ehkä ne olisivat sopineet jo peston sekaan.
noin 4 dl keitettyjä valkoisia papuja (2 dl kuivattuja)
2 ruukkua basilikaa
2 kourallista pinaattia (laitoin 2 dl)
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl oluthiivahiutaleita
1 dl oliiviöljyä
yhden sitruunan mehu
suolaa ja pippuria
Soseuta ainekset pestoksi esimerkiksi sauvasekoittimella. Sekoita keitetyn pastan joukkoon ja anna lämmetä pieni hetki liedellä. Tarjoa uunikuivattujen tai aurinkokuivattujen tomaattien kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti